Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Eazy Plug 104 C бр. - кръгли органични кубчета

Eazy Plug е специално проектиран за бързо развитие на корените и по-добър растеж на растенията, което води до по-силни и здрави растения с подобрен добив.

Цена 27,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Eazy Plug 104 C бр. - кръгли органични кубчета

Eazy Plug е специално проектиран за бързо развитие на корените и по-добър растеж на растенията, което води до по-силни и здрави растения с подобрен добив.

Eazy Plug е много лесен за използване и изисква по-малко интензивни грижи.

Eazy Plug има предварително зададена стойност на pH и EC и фиксирано съотношение въздух-вода. Тъй като условията за отглеждане винаги са оптимални, Eazy Plug създава много бързо и мощно вкореняване и покълване.

Покълнали семена:

Навлажнете напълно Eazy Plug и поставете семето си в дупката за семена. Поставете тънък слой почва върху Eazy Plug и напръскайте обилно с вода. Уверете се, че излишната вода се е източила. След това изчакайте да видите чудото да се случи. Толкова е просто!

Резници:

Навлажнете напълно Eazy Plug и поставете своя резник в отвора. Уверете се, че излишната вода се е източила.

Лесен за трансплантация:

С Eazy Plug се свежда до минимум риска от увреждане на корените по време на сортиране, разсаждане или презасаждане, като по този начин предпазва растението от болести.

Предимства

- Работата с резници е много лесна с Eazy Plug

- Материалът на Eazy Plug е ненадминат по отношение на задържането на вода

- Eazy Plug се саморегулира и коригира предварително определената и буферирана стойност

на pH и EC - Eazy Plug е силно стабилизиран и следователно не се разпада. Eazy Plug е съвместим с всякакъв вид среда за отглеждане и по този начин може да се използва в каменна вата, кокоси, почва за саксии, пръст и др.

- Подходящ както за резници, така и за семена

- Eazy Plug може да се съхранява за много дълъг период от време

- Eazy Plug абсорбира водата бързо дори след пълно изсъхване

Продукти от същата категория

facebook_pixel