Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -12%

Microgreens FULL kit - Комплект Микрогрийн

Microgreens FULL kit - Комплект за отглеждане на микрогрийн включва всичко, от което се нуждаете, за да отглеждате вкусни микрозелени босилек, рукола, кейл, репички, грах и други растения направо във вашият дом.

Цена 936,20 лв. 823,86 лв.
Спестявате 12%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Microgreens FULL kit - Комплект Микрогрийн

Microgreens FULL kit - Комплект за отглеждане на микрогрийн включва всичко, от което се нуждаете, за да отглеждате вкусни микрозелени босилек, рукола, кейл, репички, грах и други растения направо във вашият дом.

Този комплект ви позволява да произвеждате невероятни микрозелени растения само за няколко дни.

Комплекта включва:

Mammoth Propagator 125 (1200 x 600 x 1450мм.) - Големият, надежден и безопасен пропагатор (тента за отглеждане) осигурява много добри условия за засаждане или клониране на растения.

PATRON 18W Clone LED 2 бр. - Идеалният заместител на флуоресцентно осветително тяло T5. Светодиодът му е в пъти по-ефективен с мощност от 18 вата и е напълно водоустойчив. Светодиодът PATRON 18W се предлага стандартно с 5 години гаранция. Подходящо осветление за отглеждане на разсад, резници и микрогрийнс.

Vanguard Thermo/Hygro meter 1бр. - Измервателен уред за влага и температура

RAM 150mm Clip on fan 1бр.- Циркулационен вентилатор, който се предлага с щипка за пейка/маса, както и удобна скоба за стълб, която ви позволява да я закачите на пейка или да я закачите на стълб за палатка.

Подложка ROOTIT с размери 57x37 4бр. - Подходяща за отглеждане на микро растения

BioBizz Light Mix 50л. 1бр. - Идеален за рeзници, млади растения, или кълнове. Този субстрат осигурява бърз и енергичен растеж на корените, както и на цялото растение.

Pro Grip Light 2x VDL 2бр. - Държачи за бързо, безопасно и лесно окачване на всеки продукт, който трябва да се фиксира в оранжерията.

VDL Аналогов таймер 15min/24h- Day Timer - Таймер за контрол на лампи

Продукти от същата категория

facebook_pixel