Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -10%
  • Нов

Комплект Mammoth Propagator 125 Full Kit

Mammoth Propagator 125 Full Kit представлява комплект, който включва всичко необходимо за производство на добър и силен разсад за градината в домашни условия. Палатката осигурява оптимално отразяване на светлината, светлонепроницаема е и е изработена от висококачествени материали. 

Цена 1549,00 лв. 1394,10 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Комплект Mammoth Propagator 125 Full Kit

Използването на този комплект ще Ви създаде перфектни условия за отглеждане на разсад. Комплекта дава възможност растенията да виреят в отделни клетки за да не си пречат и също така елиминира риска от нараняване по корените при пресаждане. Подходящи за отглеждане на разсад за домати, краставици, чушки, маслодайни култури, цветя и други.

Комплекта включва:

  • Mammoth Propagator 125 (1200 x 600 x 1450мм.) - Големият, надежден и безопасен Propoagator Mammoth 125 осигурява много добри условия за засаждане или клониране на растения. Предлага 3 подвижни рафта с регулируема височина. Отразяващата способност е около 90% благодарение на материала Mylar 190D.
  • PATRON 18W Clone LED - Осветление за разсад и резници. Той е идеалният заместител на флуоресцентно осветително тяло T5. Светодиодът му е в пъти по-ефективен с мощност от 18 вата и е напълно водоустойчив.
  • Vanguard Thermo/Hygro meter - Уред за измерване на влага и температура.
  • 2х Cyclone Clip Fan 6 - Циркулационен вентилатор
  • 9х Root!t Мини оранжерия - За отглеждане на разсад и резници. Разполага с два регулируеми отвора на капака, предназначени за контрол на влажността. Размери : 57 x 37 x 20 см.
  • Root it First Feed, дайте на растения си най-добрия старт в живота! First Feed съдържа всичко необходимо за здравословен ръстеж през ключовия период на вегетация, включително Бор и Калций, които спомагат за най-бързото и здравословно развитие на корените. Всички жизненоважни хранителни вещества, насърчаващи най-добрия растеж, са в правилното съотношение.
  • Eazy Plug  77бр.- органични кубчета, предварително фиксирани нива на pH и EC, както и съотношение въздух-вода. При оптимални условия на отглеждане, Eazy Plug спомага за бързо и мощно вкореняване и покълване. Уверете се, че излишната вода се оттича, за да се предпазите от преполиване. 
  • LightHouse Greenhouse Heater 80W- Нагревател за оранжерии, който сигурява стабилна среда за защита на културите от внезапни промени в температурата и влажността. Нагревателят ECOHEAT помага да се поддържа постоянна температурата на средата за отглеждане и избягва внезапни температурни спадове поради по-студените нощи

Продукти от същата категория

facebook_pixel