Уважаеми клиенти, Във връзка с Деня на независимостта на Република България, на 23.09 (понеделник) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -10%
  • Нов

Omega Clone LED Dark Propagation Tent Kit - Комплект

Представяме ви най-добрия комплект за клониране с  Лед ленти Omega LED Clone и палатка, посветена на култивирането на резници, разсад и растения "майки". Създайте перфектната среда за размножаване на вашите растения с нашия съвременен комплектза резници.

Цена 387,50 лв. 348,75 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Omega Clone LED Dark Propagation Tent Kit - Комплект

Здрава структура, предлагаща идеалната среда за деликатни млади растения. Изработена от първокласни материали, палатката осигурява светлоустойчиви и отразяващи свойства, увеличавайки максимално светлинната ефективност и предотвратявайки нежеланата външна светлина да смущава вашите растения.

Лентите Omega 9W Clone LED (Twin Pack) са енергийно ефективни, намаляват консумацията на енергия, като същевременно осигуряват перфектната светлина за нуждите на вашите растения. Тяхната ниска топлинна мощност осигурява безопасна среда с контролирана температура за вашите нежни резници.

Прегърнете устойчивостта и щадящите околната среда практики с нашия комплект енергоефективна палатка за размножаване. Независимо дали сте градинар на закрито или търговски производител, нашият комплект ще революционизира вашия процес на размножаване и ще отключи пълния потенциал на вашите растения.

Комплекта включва:

  • 1 х Dark Propagator60 - 60x40x60 cm- Палатка, посветена на култивирането на резници, разсад и растения-майка. Лесни и бързи за сглобяване, изработени от здрава стоманена конструкция със стоманени стълбове Ø16мм  и цялостна Mylar обвивка - M210D.
  • 1 х Omega 2x9W Clone LED (Twin Pack) - Лед осветление за резници и разсад.
  • 1 х VDL Пропагатор 39x59x21cm - Мини оранжерия за отглеждане на разсад и резници.
  • 1 х Eazy Plug 104 C бр. - кръгли органични кубчета - Специално проектирани за бързо развитие на корените и по-добър растеж на растенията, което води до по-силни и здрави растения с подобрен добив.
  • 1 х ROOT!T Rooting Gel е вкореняващ гел за резници, който не съдържа хормони. Подходящ е за каменна вата, торфени и кокосови блокчета, компост и почва. Този уникален гел  уплътнява пространството около резниците, което помага за предотвратяване на инфекции и дехидратация. 
  • 1 х Root it First Feed съдържа всичко необходимо за здравословен ръстеж през ключовия период на вегетация, включително Бор и Калций, които спомагат за най-бързото и здравословно развитие на корените.
  • 1 х Скалпел №15 - Стерилен склаплел за резници
  • 1 х Pro-Grip light от VDL е макара за бързо, безопасно и лесно окачване на всеки продукт, който трябва да се фиксира в оранжерията. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel