Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G241 24 Cell Self Watering Fast Root Kit - Самополиващ пропагатор с 24 гнезда.

С комплекта Garland 24 Cell Self Watering Fast Root Success Kit имате всичко необходимо за успешно покълване на семена или размножаване на резници. Това е комплект "всичко в едно", който включва основна тава, 24 издръжливи растителни клетки, капилярна платформа и капилярна подложка плюс прозрачен капак на пропагатора. 

Цена 37,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G241 24 Cell Self Watering Fast Root Kit - Самополиващ пропагатор с 24 гнезда.

С комплекта Garland 24 Cell Self Watering Fast Root Success Kit имате всичко необходимо за успешно покълване на семена или размножаване на резници. Това е комплект "всичко в едно", който включва основна тава, 24 здрави подложки, капилярна платформа и капилярна подложка плюс прозрачен капак на пропагатора. 

Уникално проектираните „Split“ клетки на подложката позволяват лесна проверка на развитието на корените и нулево смущение на корените, когато растенията се отстраняват за трансплантация. 

Всяка клетка има вътрешни набраздени страни, за да насърчи здравословното развитие на корените надолу. Централен дренажен отвор и 4 странични вентилационни отвора осигуряват отличен дренаж и благоприятно въздушно подрязване на кореновата система. Идеален за започване на семена, но също толкова полезен за отглеждане на малки резници. 

Издръжливите инжекционно формовани растителни клетки предлагат години на повторна употреба. Клетките могат лесно да се почистват и стерилизират в съдомиялна машина след употреба.

Изработен от 100% рециклирана пластмаса.

Размери: 37,5 x 23 x 14 см

Продукти от същата категория

facebook_pixel