Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

AeroCloner Machine 96 - Neptune

Aerocloner Machine 96 е подходящ за отглеждане на млади, все още неразвити растения (клонинги, резници)

Цена 566,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

AeroCloner Machine 96 - Neptune

Саксиите с хидропонна мрежа се окачват на капака и корените се захранват постоянно от дюзи. Постоянният достъп до кислород, хранителни вещества и вода подпомага най-вече бързото развитие на кореновата система и има благоприятен ефект върху растежа на резници или разсад. Силните и здрави корени са в основата на успешното отглеждане.

Aerocloner Neptune Hydroponics осигурява на растенията перфектна среда за правилното развитие на кореновата система и по този начин увеличава шанса за перфектни резултати. Неизползваната вода се рециркулира и използва повторно. Влажността и температурата могат да се регулират с помощта на вентилационни клапи. Растенията имат достатъчно светлина благодарение на прозрачния капак, но корените са добре скрити. Ако използвате пудри и гелове за вкореняване, не е нужно да се притеснявате, те не се отмиват, но се абсорбират добре. Правилният момент за трансплантация в глина или кокос идва, когато корените надраснат решетката. Ако отглеждате в минерална вата или хидропоника, винаги пресаждайте, когато корените достигнат 8-10 см от дъното на саксията.

AeroCloner Machine 96 - Neptune

Пълният аеропоничен пропагатор за 96 растения включва резервоар, прозрачен капак с отвори за вентилация,  мрежести саксии, неопренови дискове, помпа, разпределителна система с дюзи и транспортна подложка с колела. Размери на композитната система 79х57х21см с тегло 8,10кг.

Продукти от същата категория

facebook_pixel