Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Formulex 100мл./300мл./1л./5л./20л. - Тор за растеж

Formulex има универсален профил и е проектиран за хранене на всички видове растителни и флорални култури,поддържайки ги в най-висок стандарт. Професионалистите разчитат на Formulex за хранене на разсад, трансплантации и клонинги.PH буфериран. В допълнение, може да се използва за листно подхранване и за предварително лечение на минерална вата.

Цена 10,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Formulex 100мл./300мл./1л./5л./20л. - Тор за растеж

Formulex e киселинно буфериран, тоест не се нуждае от допълнитено регулиране на  PН. Той е изключително гъвкав и лесен за използване. Това е идеалното хранителни вещества за почвeно отглежда на растения и може би най-добрата тор за всички стайни растения.

Formulex е пълен, балансиран и стабилизиран разтвор, съдържащ всички макро и микро хранителни вещества, необходими за оптимално развитие на растенията.

Formulex представлява пробив в храненето на растенията, защото:

FORMULEX е формулировка, която съдържа пълен хранителен профил в един контейнер.
FORMULEX е стабилен. Всички елементи са налице и ще останат достъпни за растенията чрез различни условия на използване.
FORMULEX е концентриран.
FORMULEX е универсален. Той е подходящ за хидропоника или обработка на почвата и особено се препоръчва за листно подхранване.
FORMULEX е щателно формулиран да поддържа киселинност (PН) 6, когато е разтворен с чешмяна вода.Производители които отглеждат на худропоника вече няма нужда да се притеснявате за рН.
FORMULEX е произведен по точни стандарти от лабораторен клас материали. Той е един революционен продукт в градинарството.

Дозировка:

Почва - 5мл. на 1 литър вода.

Хидропоника -  5мл. на 10 литра вода.

Листно впръскване - 5мл. на 1 литър вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel