Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник на 6-ти септември, магазините ни няма да работят!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G165 Self Watering Seed Success Kit 24- Самополиващ пропагатор

Най-добрият самополивен пропагатор! Просто добавете вода и семена! Оптималните условия за отглеждане са от съществено значение за успешното покълване на семената. Един пропагатор сам по себе си не е достатъчен; правилното управление на водата също е от решаващо значение.

Цена 31,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G165 Self Watering Seed Success Kit 24- Самополиващ пропагатор

За успешно размножаване трябва да поддържате оптималните условия за отглеждане на вашите растения и внимателното, контролирано поливане е от съществено значение.

Тези комплекти със самонапояване ви улесняват да се грижите правилно за вашите млади растения. Те имат вътрешен резервоар за вода и тава за отглеждане, поддържана над него. Таблата за отглеждане е покрита с капилярна подложка и пасва идеално във водния резервоар - позволявайки на вашите растения да изтеглят водата, когато имат нужда от нея, от подложката, като по този начин гарантира, че не са нито недостатъчно, нито прекомерно напоени. 

Всеки комплект за успех със семена за самонапояване се състои от:

  • Резервоар за вода - той съдържа достатъчно вода за до 10 дни.
  • Вътрешна платформа - поддържа тавата за отглеждане над водата. 
  • Капилярна подложка - тя лежи под таблата за отглеждане и във водния резервоар. Тази подложка изтегля вода от резервоара, когато компостът изсъхне.
  • Тава за отглеждане - тази дълготрайна инжекционно формована, така че да са достатъчно здрави, за да се използват година след година - можете дори да ги поставите в съдомиялната машина, за да ги стерилизирате.
  • Прозрачен капак - побира се върху таблата за отглеждане, за да поддържа топлина и влага.

Размер: 24 клетки - 37,5 cm x 23 cm x 16 cm

Продукти от същата категория

facebook_pixel