Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник на 6-ти септември, магазините ни няма да работят!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G246 Jute Seed Mat Large - Подложка за семена от юта

Подлложка за microgreens изработена от 100% естествени влакна от юта, идеален за органично отглеждане.

Цена 10,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G246 Jute Seed Mat Large - Подложка за семена от юта

Без усилие отглеждайте микрозелени растения без никаква бъркотия с големите подложки за семена от юта на Garland. Тези изцяло естествени подложки от влакна от юта са идеални за органично градинарство и могат да се поберат в различни градински тави. Те също могат лесно да бъдат подрязани по размер с ножица. Просто поставете постелките във вашите тави, разпръснете равномерно вашите семена (не са включени) и полeйте. Подложките задържат влагата и равномерно разпределят водата. Благодарение на това, че е без замърсяване, той е лесен за почистване и консумиране на микрозелените, когато ги берете. Освен това те са напълно биоразградими и могат да се компостират след употреба.

  • Изработен от 100% естествени влакна от юта, идеален за органично отглеждане.
  • Перфектно оразмерени за използване с нашите стандартни тави за семена или просто изрежете по размер с ножица според нуждите.
  • Поставете подложките за семена в основата на вашите тави и равномерно разпределете вашите семена (не са включени) и вода, както е указано.
  • Поливайте в единия ъгъл на тавите, след което подложките помагат за задържане на влагата и също така разпределят водата равномерно върху вашата култура, осигурявайки най-добри резултати при отглеждане.
  • Идеален за използване с микро зелени култури, без почва, означава, че вашата реколта е бърза и лесна за измиване и ядене без бъркотия или суетене.
  • Напълно биоразградим, може да се постави върху купчината компост след употреба.

Продукти от същата категория

facebook_pixel