Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
ROOT!T Rooting Gel 150мл - гел за резници

ROOT!T Rooting Gel 150мл - гел за резници

ROOT!T Rooting Gel е вкореняващ гел за резници, който не съдържа хормони. Подходящ е за каменна вата, торфени и кокосови блокчета, компост и почва. Този уникален гел  уплътнява пространството около резниците, което помага за предотвратяване на инфекции и дехидратация. 

Цена 16,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ROOT!T Rooting Gel 150мл - гел за резници

ROOT!T Rooting Gel е вкореняващ гел за резници, който не съдържа хормони. Подходящ е за каменна вата, торфени и кокосови блокчета, компост и почва. Този уникален гел  уплътнява пространството около резниците, което помага за предотвратяване на инфекции и дехидратация. Бутилката завършва с удобен накрайник, за да избегнете преливането в други съдове, можете да сипете от гела директно в дупката за резника. 

Съдържанието на витамина B1, спомага за по-бързо развиване на кореновата система. Първите корени се развиват до 3-4 дни.

Приложение:

Прибавете около 1мл. от гела в дупката предназначена за резника. При отрязване на резника от растението-майка, се уверете че незабавно го поставяте в приготвената медия за разсад. По този начин предпазвате резника от изсъхване и поддържате потока от ауксини, движищи се надолу по стеблото.

Продукти от същата категория

facebook_pixel