Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G70 Large Self Watering Tray - Самополиваща подложка

Голямата самополивна тава за растения на Garland е страхотна за отглеждане на саксийни растения и покълване на семена. Тази подложка разполага с основна тава за резервоар, която може да побере до 8 л вода, и наклонена вътрешна опорна платформа, покрита с капилярна подложка.

Цена 56,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G70 Large Self Watering Tray - Самополиваща подложка

Голямата самополивна тава за растения на Garland е страхотна за отглеждане на саксийни растения и покълване на семена. Тази подложка разполага с основна тава за резервоар, която може да побере до 8 л вода, и наклонена вътрешна опорна платформа, покрита с капилярна подложка.

Благодарение на това може да поддържа вашите растения напоени до 14 дни. Водата от резервоара се абсорбира от капилярната подложка, а компостът я изтегля към вашите растения през дупките в дъното на саксията или тавата. Това също означава, че преполиването няма да е проблем, тъй като водата се абсорбира само при необходимост, така че е идеална система за поливане, когато заминавате на почивка. Размерът му го прави особено подходящ за използване в оранжерии.

Основната табла и вътрешната поддържаща платформа са направени от рециклирана пластмаса - съответно полипропилен и полистирен.

Размери: L57 x W38,5 x H5 cm 

Продукти от същата категория

facebook_pixel