Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G206 XL Electric Propagator - Електрически пропагатор

Този голям електрически пропагатор разполага с 24 вата нагреваема основа. Идеален е за запален градинар, който иска да отгледа бързо и лесно своя разсад или резници. Инжекционно формована тава за отглеждане и кристално прозрачен вентилиран капак с висок купол се намират върху отопляемата основа и създават оптимални условия за отглеждане.

Цена 161,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G206 XL Electric Propagator - Електрически пропагатор

Електрическият пропагатор XL High Dome е идеален уред за отглеждане на зеленчуци, цветя или билки. Независимо дали отглеждате от семена или вкоренявате резници той осигурява идеалното средство на ниска цена за успех в отглеждането. Икономична за работа, 24-ватовата нагреваема основа консумира минимална мощност. Електрическата основа осигурява топлина, която подпомага бързото покълване и подпомага развитието на младите растения. Кристално прозрачният изключително висок горен капак с регулируем вентилационен отвор позволява контролиране на идеални условия на влажност.

Всички компоненти са шприцовани в твърда пластмаса, за да осигурят много години многократна употреба. Таблата за отглеждане (без дренажни отвори) е идеална тава за напояване за по-малки саксии или тави за семена, докато прозрачното покритие осигурява цели 15 см свободно пространство във височина. Моля, имайте предвид, че тавите и саксиите за засаждане, показани вътре в пропагатора, не са включени в уреда.

Размер: 59см Х 41см Х 26,5см 

Продукти от същата категория

facebook_pixel