Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник на 6-ти септември, магазините ни няма да работят!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G213B Micro Greens Tray with Holes - Подложка за Microgreens с дупки

Идеалната тава за отглеждане на микро растения (Micro greens). Два отвора на нива позволяват оптимално поливане и дренаж.

Цена 10,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G213B Micro Greens Tray with Holes - Подложка за Microgreens с дупки

Тавата Garland Microgreen с дупки е прецизно проектирана да посрещне специфичните нужди на отглеждането на микрозелени култури. Неговата обмислена конструкция включва отвори на две нива, които поддържат ефективно поливане и дренаж, подобрявайки условията за отглеждане на микрозелени растения.

Използвайте със съответстващата тава за резервоар за micro greens G222B на Garland (без дупки). Издръжлива, здрава шприцована пластмаса позволява многократна употреба години наред. Плитката дълбочина улеснява косенето на културите и оптимизира добивите.

Тази тава Microgreens е изработена от рециклирана пластмаса.

Характеристики:

  • Специално за Microgreens: Тавата предлага двуетажни отвори, които улесняват идеалното поливане и дренаж за оптимален растеж.
  • Издръжлива конструкция: Изработена от здрава, шприцована пластмаса без BPA, осигуряваща дълготрайност и позволяваща многократна употреба в продължение на години.
  • Предимство на плитката дълбочина: Плитката дълбочина не само опростява прибирането на реколтата, но също така увеличава добивите чрез насърчаване на ефективен растеж.
  • Размери: Дължина: 56 см. Ширина: 28 см. Височина: 3 см

Продукти от същата категория

facebook_pixel