Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящия празник на 6-ти септември, магазините ни няма да работят!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland W0300 - 96 х 6см Кръгли биоразградими саксии

Изработени от 100% изцяло естествени биоразградими материали, тези саксии са чудесни за разсад и резници. Просто засадете цялата саксия в земята, след като корените започнат да се виждат отстрани. Това води до липса на смущения в корените и минимален риск от увреждане на деликатния разсад.

Цена 28,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland W0300 - 96 х 6см Кръгли биоразградими саксии

Кръглите влакнести саксии са подходящи за резници, семена и разсад и всяка саксия е с приблизителни размери 6 cm (H) x 6 cm (D). Елиминира повторното пресаждане, което прави процеса по лесен и с по малко стрес за растенията. Насърчава се минимално увреждане на корените, което води до по-здрави и по-силни растения. Саксиите от влакна също са порести в сравнение с традиционните пластмасови саксии, следователно имат по-добър въздушен поток и дренаж. Отличават се с по-бързо усвояване и задържане на вода и осигурява кислород директно до корените на растението. Тези саксии са направени от биоразградима дървесна маса и не съдържат торф.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

САКСИИ С ВЛАКНА — Отглеждайте растения през цялата година. Засадете семената си и ги засадете отново в земята, когато дойде времето за нужда.

БИОРАЗГРАДИМИ — Екологично, без торф и произведени от биоразградима дървесна маса. Може да се засади директно в почвата или земята и в крайна сметка ще се разпадне от самосебе си с времето.

ПО-ЗДРАВИ РАСТЕНИЯ — Минимизират смущенията на корените при повторно засаждане или пресаждане, което води до по-здрави корени за адекватно снабдяване с хранителни вещества и по-здрави растения.

ПОДХОДЯЩ ЗА — Използвайте го за резници, семена и разсад на цвекло, моркови, лук, пащърнак, репички, лук, шалот, ряпа и други кореноплодни зеленчуци и култури.

РАЗМЕРИ  — Прибл. 6 cm H x 6 cm D всяка саксия

Продукти от същата категория

facebook_pixel