Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G180 Self Watering Success Kit + Pellets - Пропагатор с 24 гнезда и пелети

Поддържането на оптимални условия за отглеждане е от съществено значение за успешното покълване на семената. Пропагатор може да помогне, но е необходимо и внимателно и контролирано поливане. Тази гама самополивни пропагатори разполага с вътрешен воден резервоар.

Цена 41,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G180 Self Watering Success Kit + Pellets - Пропагатор с 24 гнезда и пелети

Поддържането на оптимални условия за отглеждане е от съществено значение за успешното покълване на семената. Пропагатор може да помогне, но е необходимо и внимателно и контролирано поливане. Тази гама самополивни пропагатори разполага с вътрешен воден резервоар.

Тавите за отглеждане се поставят над резервоара върху повдигнати платформи, които на свой ред са покрити с капилярно покритие. Растенията черпят водата по естествен път от капилярното покритие, когато е необходимо. Този комплект е с перфектния размер, за да стоите удобно на перваза на прозореца и включва 24 гнезда с пелети, резервоарна тава, поддържаща платформа, 12 клетъчна тава за отглеждане, капилярна подложка и прозрачен капак. Всяко от гнездата е с размери 5 см х 4,7 см х 5,8 см дълбочина и има капацитет от 0,1 литра. С изключение на капилярното покритие и прозрачните капаци, това устройство е направено от рециклирана пластмаса. Таблата за отглеждане може да се използва повторно година след година и може лесно да се стерилизира в съдомиялна машина.

Размер: 37,5см Х 13,5см Х 16см

Продукти от същата категория

facebook_pixel