Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G94 Grow Bed - Повдигната лега за отглеждане

Garland G94 Grow Bed - Леха за отглеждане с размери 97,5см х 97,5см на 25см височина. Черните пластмасови страни са направени от 100% рециклиран материал и включват 4 странични панела, ъглови стълбове и ъглови капачки.

Цена 123,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G94 Grow Bed - Повдигната лега за отглеждане

Ползите от отглеждането на повдигната леха са много: почвата се затопля по-рано, по-добър дренаж, идеално за хора с лоша почва или пространство, няма нужда да се навеждате толкова много!

Черните панели на най-продаваната леха за отглеждане на Garland абсорбират топлината, позволявайки на растенията да се развиват по-бързо. Изработено от здрава, 100% рециклирана, шприцована пластмаса. Панелите също се подреждат едно върху друго за увеличаване на височината и са много лесни за сглобяване. Размери: 97.5cm x 97.5cm x 25cm

Идеално за отглеждане на култури като моркови, картофи, лук и други.

Характеристики и предимства

  • Красиво изработени - Нашите атрактивни повдигнати лехи от 100% рециклирана шприцована пластмаса ще изглеждат страхотно навсякъде, добавяйки нотка елегантност към вашата градина.
  • Повдигнатите лехи улесняват градинарството, като изискват по-малко навеждане и протягане, така че можете да се наслаждавате на градината си без напрежение.
  • По-здрава почва, по-здрави растения - Нашите повдигнати лехи няма да позволят на почвата да се уплътни и могат да помогнат с дренажа, избягвайки преовлажнена почва и насърчавайки по-здрави растения.
  • Започнете да засаждате по-рано - нашите повдигнати лехи се затоплят по-бързо от почвата в земята, така че можете да започнете да засаждате по-рано през годината и да се насладите на по-дълъг вегетационен период.
  • Размери: 97.5cm x 97.5cm x 25cm

Продукти от същата категория

facebook_pixel