Заповядайте в магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -5%
  • Нов

Garland G133 Small Budget Propagator - Пропагатор с дупки

Малкият Budget Propagator от Garland е идеален за стартиране на покълването на вашите семена. Неговата здрава шприцована основна тава разполага с 2 нива на дренажни отвори, за да помогне за предотвратяване на удавяне на разсада ви и да позволи поливане на основата.

Цена 8,30 лв. 7,89 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G133 Small Budget Propagator - Пропагатор с дупки

Малкият Budget Propagator от Garland е идеален за стартиране на покълването на вашите семена. Неговата здрава шприцована основна тава разполага с 2 нива на дренажни отвори, за да помогне за предотвратяване на удавяне на разсада ви и да позволи поливане на основата.

Този пропагатор също така разполага с лек, прозрачен, вакуумно оформен капак, така че можете да осигурите на вашите млади растения постоянна, топла среда, допълнително ускорявайки покълването и давайки им добра преднина в сезона.

Тази тава за семена е направена от 100% рециклирана пластмаса и е произведена в Обединеното кралство.

Размери: L23 x W17 x H12,5 cm 

Продукти от същата категория

facebook_pixel