Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CLON-AIR HYDRO

CLON-AIR HYDRO (хидропонно отглеждане)

Clon-Air Hydro представлява система за култивиране на резници и клонинги. Специално предназначена за хидропонно отглеждане. Лесна за употреба.

Цена 98,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CLON-AIR HYDRO (хидропонно отглеждане)

Clon Air Hydro е идеална хидропонна система за отглеждане на по най-бързия, лесен и надежден начин. Той съдържа всичко необходимо за работата му, включително въздушна помпа, хидропонни мрежести саксии и глинени топчета(керамзит).

Това е машина за резници, която се състои от тава Clone Air, капак с 15 отвора, където резниците се поставят в мрежести саксии, малка въздушна помпа и саше с глина(керамзит).

Решетъчните саксии се пълнят керамзит, резниците се въвеждат в тях и саксиите се поставят в дупките, като е много лесно, след като бъдат вкоренени, да ги трансплантират във всяка хидропонна или аеропонна система за отглеждане. Тавата трябва да се напълни с вода до приблизително 3/4, така че въздушната помпа да поддържа корените на резниците винаги мокри и снабдени с кислород. 

CLON-AIR HYDRO е много лесен за използване и преди всичко много ефективен. Можете да вкорените до 15 резници наведнъж за рекордно време, ускорявайки времето за отглеждане в сравнение с други по-конвенционални методи за рязане. Постоянното оксидиране на корените също така гарантира липсата на гъбички като фитиум, смъртоносни за растенията в тази първа фаза на посева. 

Просто отрежете резниците си, както е посочено в инструкциите, и оставете Turbo Clon-Air да достави всичко необходимо за развитието на вашите корени.

СЪДЪРЖАНИЕ
1 дифузьорна тръба
1 T връзка
1 въздушна помпа
1 силиконова тръба
Контейнер
15 саксии
Торба керамзит

Продукти от същата категория

facebook_pixel