Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
LUMii EU Solar 315W CDM Fixture and GRO Lamp Kit

LUMii EU Solar 315W CDM Fixture and GRO Lamp Kit - Комплект осветление

Комплекта имитира естествената слънчева светлина, която да използвате в стаята за отглеждане, помагайки да дадете на вашите растения най-качествената светлина за бързо и ефективно отглеждане.

Този комплект включва:

- LUMii SOLAR 315 W CDM баласт

- LUMii SOLAR 315 W рефлектор - широкоъгълна версия

- LUMii SOLAR 315 W GRO CDM лампа - 4200 K за растеж

Цена 450,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

LUMii EU Solar 315W CDM Fixture and GRO Lamp Kit - Комплект осветление

Опосание


 CDM приспособлението LUMII Solar 315W е цялостно приспособление, което захранва лампа с керамичен разряд 315W метал-халид (CDM), която ще даде на вашите растения най-добрия възможен спектър от светлина. 

  • Съвременна технология за баласт с мек старт
  • Идеален както като допълнително, така и като самостоятелно осветление
  • Изключително високи нива на PAR (фотосинтетично активно излъчване)
  • Висока ефективност
  • Защита от късо съединение
  • Напрежение - 240v
  • Ампераж -2,61 / 1,31
  • Размери: 41.5см х 15.5см х 18см
  • Тегло: 3,8 кг

Предимства:


Осигурете най-широк спектър
 Керамичните металхалогенни лампи работят, като нагряват керамична тръба в крушката. Керамиката може да издържи много по-високи температури в сравнение с другите среди, които обикновено се използват при осветление. В резултат на по-високата температура в крушката се възпроизвежда плазмен източник на светлина, подобен на слънцето.

 Тъй като светлината, излъчвана от CMH, е близка до естествената слънчева светлина, нейният спектър е по-близък до този на естествената слънчева светлина, така че растенията, изложени на CMH светлина, получават по-широк диапазон от дължини на вълната на използваема светлина, отколкото могат да произвеждат други видове крушки.

Най-добрият индекс на цветопредаване на CRI
 CMH светлините осигуряват най-високите мерки за индекса на цветопредаване (CRI) в сравнение с другите.

 Изкуственото осветление не възпроизвежда същата светлина като слънцето, но CMH крушките се приближават много близо, като рейтингите на CRI варират  от 80 до 96.

Осигурете UV осветление
 CMH крушките предлагайки по-пълен спектър от светлина, осигуряват значително повече ултравиолетова светлина от много други видове осветление. Растенията избухват по време на вегетативния си стадий с този вид светлина и това подпомага развитието на по-силни разклонения.

Стабилност на цвета
 За разлика от други видове осветителни тела, крушките CMH осигуряват постоянно качество на светлината през целия им полезен живот. Много видове крушки губят ефективност с течение на времето, което може да не е очевидно за човешкото око; CMH крушките запазват широкия си спектър.

По-ефикасно
 CMH крушките са до 20 на 100 по-ефективни от другите видове метални халогенни крушки. Добивът на ват CMH крушки е по-висок.

По-дълъг живот
 Това е още едно предимство, CMH крушките издържат по-дълго от халогенните и натриевите лампи. За тях (CMH крушки) е потвърдено, че работят до 24 000 часа (почти 3 години).

Произвеждат по-малко топлина
 Въпреки че работят при по-високи температури, CMH крушките отделят по-малко топлина от другите видове крушки. Това е важно в стаите с по-малък растеж, където растящата светлина може да допринесе за температури, които са твърде високи за ефективен растеж и добиви.

Това също означава, че самата крушка може да бъде по-близо до растението, намалявайки вероятността от изгаряне на листата, което е възможно при някои други видове светлини.

Без електромагнитни смущения
 Керамиката в крушките CMH не пречи на електрониката като мобилни телефони или телевизионни сигнали по начина, по който някои други видове светлини или електронни баласти могат.

Гаранция: LUMii SOLAR тела са снабдени с 3 години гаранция.

Това е най-новата технология за осветление.

Моля, обърнете внимание: една крушка 315 W CDM няма да достигне толкова висока ефективност, колкото светлината от 600 W HPS, така че ще трябва да закупите две CDM. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel