Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -20%

CULTILITE LED Pro 630w FULL SPECTRUM - Лед осветление

Последно поколение пълен спектър LED 6 бара 630W, идеални за всички фази, както за растеж, така и цъфтеж.

Цена 3220,00 лв. 2576,00 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CULTILITE LED Pro 630w FULL SPECTRUM - Лед осветление

Pro Led Cultilite предлага високи характеристики, съчетани с Уникален дизайн, създаден за всички градинари.

Увеличаването на производството и намаляването на сметките от електроенергия вече е солидна реалност с този нов светодиод от Cultilite, който предлага значителна възвръщаемост на инвестициите за производителите. Благодарение на напредъка на технологията е възможно тази лампа да бъде съставена от LED барове с широк спектър от светлина. Това позволява на растението да се развива хомогенно, без да се стресира.

Можете да използвате Led Cultilite е мощен светлинен източник с пълен спектър и е предназначен за целия етап на развитие на растенията от вегетативния етап етапа на цъфтеж.

Наситено червените диоди SAMSUNG 301H и OSRAM осигуряват най-добрия светлинен спектър и светлинна ефективност.

Перфектният микс за вегетативна / цъфтяща среда.

Нашата комбинация от бели и червени светодиоди води до относително високо съотношение на синя светлина. Синята светлина поддържа вашата реколта компактна във вегетативната фаза; той също така добавя оптимална морфогенеза и прихващане на светлина от растението.

Разпространението на червените светодиоди гарантира равномерно смесен спектър върху вашата култура на малко разстояние.

Последно поколение LED осветление пълен спектър, идеален за всички фази, както вегетативни, така и цъфтеж.

Full Spectrum LED за отглеждане - 630W, този панел е подходящ за покриване на площ до 2,25м2 (1,5м х 1,5м).

Увеличаването на производството и намаляването на разходите за електроенергия вече е реалност с този нов LED модел на Cultilite, който предлага значителна възвръщаемост на инвестициите за производителите.

Тази лампа съставена от LED барове с широк спектър от светлина, позволява на растението да се развива хомогенно, без да го стресира.

Светодиодите Cultilite PRO са изградени с помощта на светодиоди Samsung LM301H и наситено червени диоди Osram, захранвани от драйвер на Inventronics. Ефективността на светодиода е 2,8 umol / J, а PPF е 1760 umol / s.

Продукти от същата категория

facebook_pixel