Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Механичен Таймер LUMii 24 Hour HD Timer

Таймер, който е подходящ е за употреба с 1x600W баласт или с до 6х200W CFL лампи.

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Механичен Таймер LUMii 24 Hour HD Timer

Обикновените механични таймери не са предвидени да издържат на високите индуктивни товари предизвикани от HID баластите, които се използват в стопанския сектор. При употреба с такъв баласт използването на обикновените таймери може да доведе до пренагряване и слепване на контактните пластини в таймера. LUMii Heavy Duty е проектиран специално, за да издържа на високите натоварвания, които HID баластите създават. Таймера се настройва посредством пластмасовите крачета и е с точност до 15 минути.

Харахтеристики:

  • Максимум: 3680W не индуктивен товар
  • Максимум : 16A 230V

Продукти от същата категория

facebook_pixel