Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Ролка Black/White 8м x 25м x 120mu - Фплио

Black White - бяло светлоотразяващо фолио с черен гръб, дебелина на листа - 120mu. Фолиото представлява двупластов отразяващ лист, който работи както за увеличаване, така и за намаляване на външната светлина във вашата стая за отглеждане. Бялото работи за увеличаване (85% отразителна способност), а черното за затъмняване.

Цена 400,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Ролка Black/White 8м x 25м x 120mu - Фплио

Това черно-бяло фолио е изключително широко, за да направи покриването на големи площи много по-лесно. Подобно на нашия стандартен размер черно-бял лист, той е с отлично качество и осигурява 100% светлоустойчивост и затъмняване с 80% - 85% отразяваща способност. Бялата страна трябва да гледа към вашата стая за отглеждане, за да отразява светлината върху вашите растения, докато черната страна трябва да предотврати възможността от неблагоприятни ефекти от външна светлина. Идеален за покриване на прозорци за предотвратяване на изтичане на външна светлина, а също и за разделяне на помещения за отглеждане. Други приложения включват покриващи резервоари, хидропонни системи и саксии. Може да се използва и за почвено покритие.

Продукти от същата категория

facebook_pixel