Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

M7 Evolution FX Classic Black Matte Защитни очила

100% UV защита. Инфрачервеното намаляване на топлината поддържа очите хладни и влажни, плюс антирефлексното покритие намалява отблясъците. Проектиран за LED и CMH светлини с пълен спектър.

Цена 385,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

M7 Evolution FX Classic Black Matte Защитни очила

Технология на обектива

Проектиран съвместно с Carl Zeiss Laboratories, офтамолози, оптични физици и дори електроинженерс, обективът FX Classic е инженерно чудо. Създаден е специално, за да поддържа очите ви в безопасност под ярки бели LED светлини с пълен спектър и CMH / LEC лампи, без петната. Антирефлексното покритие намалява отблясъците, а инфрачервеното намаление побеждава топлината, като поддържа очите ви хладни и влажни под ярки светлини в стаята. Може да изглежда като слънчев ден при светлини с пълен спектър, но LED технологията излъчва мощно лентово излъчване, докато CMH / LEC лампите съдържат UV и инфрачервени лъчи. Ето защо висококачествените очила за отглеждане са основен инструмент в стаята за отглеждане. Изработена от издръжлив полимер, лещата FX Classic доставя възможно най-голямо количество безопасна светлина за очите ви, постигане на перфектен баланс светлина/тъмнина, така че да не се налага да сваляте очилата си, за да видите дълбоко в стаява за отглеждане.

Рамкова технология

Произведена в Италия, тази модна рамка разполага със скрити гъвкави панти за персонализирано прилягане, което не пести стил. Evolution е удобен и гъвкав, тъй като е направен с TR90: невероятно издръжлив и лек термопластичен материал. Произведен по швейцарска технология, TR90 позволява на Evolution да се огъва под натиск и да очертава лицето ви.

  • За използване под Full Spectrum LEDs, CMH или LEC! Не се използва под Blurple (Синьо+лилаво) или Magenta Spectrum LEDs
  • Предпазва очите ви от вредна светлина
  • Минимизира напрежението в очите, главоболието и виене на свят
  • Устойчиви на счупване поликарбонатни лещи
  • Лещите няма да се замъгляват, начупват, белят или избледняват
  • Антиотблясъци
  • Издръжливата рамка TR90 прилепва към лицето ви за удобно прилягане
  • Класическа рамка в стил Wayfarer, която осигурява много покритие

Продукти от същата категория

facebook_pixel