Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -26%

LUMATEK Attis 200W - Лед осветление

Lumatek LED ATS200W, е LED освелтение, произвеждащо балансиран пълен спектър на светлината - LUMLED светодиоди от най-висок клас  и регулируеми драйвери Lumatek. Това леко приспособление може да се използва както самостоятелно, така и като допълнително осветление. Lumatek LED ATS200W е перфектното решение за употреба през всички фази на развитие на растенията - от покълване до цъфтеж.

Цена 800,00 лв. 592,00 лв.
Спестявате 26%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

LUMATEK Attis 200W - Лед осветление

С напредването на технологиите, висококачественото LED градинарско осветление вече е надеждна опция за градинарите, предлагащо значителна възвръщаемост на инвестициите. Пълноспектърните LED продукти Lumatek балансират качеството (спектрите) с количеството (интензивност и продължителност) светлина достатъчно, че да осигурят осветление от един източник за целия цикъл на отглеждане - от вегетативния растеж до периода на цъфтеж.

Серията Lumatek ATS е гама от LED светлини за растеж с пълен спектър, включващи LUMLED светодиоди и регулируеми драйвери на Lumatek. Това леко тяло се предлага във версии 300W (1m2 площ) и 200W (0,8m2 площ) и е идеално като единствен източник или допълнително осветление от разсад до прибиранена реколтата.

Множеството светодиоди създават равномерно разпространение на светлината на малко разстояние от посева, което позволява добро проникване без създаването на т.нар. "горещи точки" и прекомерна топлина. Иновативният радиатор и използването на пасивна естествена конвекция елиминира нуждата от вентилатор, намалявайки шума и значително увеличавайки продължителността на живота на шасито, тъй като тя няма движещи се части.

LED продуктите Lumatek използват комбинация от от бели, наситено червени и далечно-червени светодиоди, произвеждайки високоефективна калибрирана светлина с висок интензитет, стабилна и равномерна мощност за оптималното и поглъщане от растенията.

Предишните поколения LED светлини за отглеждане използваха смес от кралско сини и наситено червени светодиоди, целящи по-голямата абсорбция на хлорофил, но на тях им липсваха важни спектри за качествен растеж на растенията, както и добро проникване на самата светлина до по-долните части на растенията.

Защо Lumatek LED:

  • Спестявате до 40% електроенергия, поради генерираното по-малко количество топлина в помещението и съответно от нуждата за охлаждане.
  • Градинарите, отглеждащи с LED-осветление, забелязват подобряване на качествата на реколтата, както и по-голям краен добив.
  • Осигурени 60 000ч. работа и 3 години гаранция. 

Технически характеристики:

  • Балансиран пълен спектър светлина
  • ​Висока ефикасност: 2.3µmol/J
  • PPF: 460µmol/s
  • Консумация на енергия: 200W
  • Покривна площ: 0.8x0.8м.
  • Разпределение на светлината: 120°

Продукти от същата категория

facebook_pixel