Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -22%

Cultilite LED 180W COB LINE Full Spectrum - Лед осветление

Новите Led Antares от Cultilite са истинска революция по отношение на осветлението за посевите. Те съчетават силата на два вида светодиоди, COB и диоди. Възможно е да изберете спектъра на светлината, благодарение на swich.

Цена 615,00 лв. 479,70 лв.
Спестявате 22%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cultilite LED 180W COB LINE Full Spectrum - Лед осветление

Новите Led Antares от Cultilite са истинска революция по отношение на осветлението за посевите. Те съчетават силата на два вида светодиоди, COB и диоди. Всеки модул се състои от централен 66w COB, заобиколен от 8 диода по 3w всеки. Особеността на този светодиод, който го прави уникален по рода си, е COB, който има двоен спектър, всъщност е възможно да преминете от вегетативния светлинен спектър към цъфтящия с двата бутона в горната част на LED. Използвайки двата светлинни спектъра заедно, те варират от 3000K до 6000K, гарантирайки на растенията светлина, която позволява цялостно развитие, а не само на определени части.

Друга новост е лещата COB, която е 105 ° (идеалното средно положение между тези на 90 ° и 120 °, най-често срещаните на пазара). По този начин светлинният лъч е по-концентриран там, където е необходимо, и не създава дисперсии.

Светодиодите на пазара започват да стават много, така че защо да изберем CultiLite? Освен че са най-добре прегледаните светодиоди в мрежата, светодиодите Antares използват само американски диоди Osram и COB. Тези компоненти позволяват по-дълъг живот, всъщност са осигурени 50 000 часа работа и ефективност, далеч по-добра от същите компоненти, но от китайското производство.

Спецификации:

  • Реално потребление 120w
  • 2 модула, състоящи се от 8 3w OSRAM диода
  • 1 COB (произведено в САЩ) 66w
  • Пкритие-  0,90 м2
  • Живот на продукта 50000 часа

Продукти от същата категория

facebook_pixel