Заповядайте в новооткрития магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212, вх.Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

M7 6 Citadel FX Classic Защитни очила

100% UV защита. Инфрачервеното намаляване на топлината поддържа очите хладни и влажни, плюс антирефлексното покритие намалява отблясъците. Проектиран за LED и CMH светлини с пълен спектър. Тази италианска изработена рамка отговаря или надвишава стандартите ANSI-Z87+S.

Цена 285,00 лв.
С вкл. данък
Количество

 • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

M7 6 Citadel FX Classic Защитни очила

Технология на обектива

Проектиран съвместно с Carl Zeiss Laboratories, офтамолози, оптични физици и дори електроинженери, обективът FX Classic е инженерно чудо. Създаден е специално, за да поддържа очите ви в безопасност под ярки бели LED светлини с пълен спектър и CMH / LEC лампи, без петната. Антирефлексното покритие намалява отблясъците, а инфрачервеното намаление побеждава топлината, като поддържа очите ви хладни и влажни под ярки светлини в стаята. Може да изглежда като слънчев ден при светлини с пълен спектър, но LED технологията излъчва мощно лентово излъчване, докато CMH / LEC лампите съдържат UV и инфрачервени лъчи. Ето защо висококачествените очила за отглеждане са основен инструмент в стаята за отглеждане. Изработена от издръжлив полимер, лещата FX Classic доставя възможно най-голямо количество безопасна светлина за очите ви, постигане на перфектен баланс светлина/тъмнина, така че да не се налага да сваляте очилата си, за да видите дълбоко в сенника си.

Рамкова технология

Покритие в стил на обвивка с плосък модерен външен вид и е достатъчно здрава за индустриална употреба. Италианската рамка на Citadel е сертифицирана от независими лаборатории, за да отговаря или надвишава международните спецификации ANSI MSZ87+S, включително устойчивост на удар с висока скорост и без никакъв компромис със стила. Безопасността никога не е изглеждала толкова добре. 

 • За използване под Full Spectrum LEDs, CMH или LEC! Не се използва под Blurple (Синьо+лилаво) или Magenta Spectrum LEDs
 • Предпазва очите ви от вредна светлина
 • Минимизира напрежението в очите, главоболието и виене на свят
 • Устойчиви на счупване поликарбонатни лещи
 • Лещите няма да се замъгляват, начупват, белят или избледняват
 • Антиотблясъци
 • Издръжливата рамка TR90 прилепва към лицето ви за удобно прилягане
 • Рамка с пълно покритие защитава от всички ъгли
 • Рамката отговаря или надвишава ANSI-Z87+S

Продукти от същата категория

facebook_pixel