Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
LUMII SOLAR 315W WIDE  PRO LAMP KIT - Комплект

LUMii EU Solar 315W CDM Fixture PRO Lamp Kit - Комплект осветление

Комплекта имитира естествената слънчева светлина, която да използвате в стаята за отглеждане, помагайки да дадете на вашите растения най-качествената светлина за бързо и ефективно отглеждане.

Този комплект включва:

- LUMii SOLAR 315 W CDM баласт

- LUMii SOLAR 315 W рефлектор - широкоъгълна версия

- LUMii SOLAR 315 W PRO CDM лампа - 3200 K

Цена 450,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

LUMii EU Solar 315W CDM Fixture PRO Lamp Kit - Комплект осветление

Описание:

 LUMii EU Solar 315W CDM Fixture PRO Lamp Kit е цялостно приспособление, което захранва лампа с керамичен разряд 315W, която ще даде на вашите растения най-добрия възможен спектър от светлина. Предоставяйки по-близката по-естествена слънчева светлина на устройството, устройството за пълно приспособление е подходящо за 1 x Lumii Solar GRO (Veg Stage).

  • Съвременна технология за баласт с мек старт
  • Идеален както за като допълнително, така и като самостоятелно осветление
  • Изключително високи нива на PAR (фотосинтетично активно излъчване)
  • Висока ефективност
  • Защита от късо съединение
  • Напрежение - 240v
  • Ампераж -2,61 / 1,31
  • Размери: 41.5см х 15.5см х 18см
  • Тегло: 3,8 кг

 Тъй като светлината, излъчвана от CMH, е близка до естествената слънчева светлина, нейният спектър е по-близък до този на естествената слънчева светлина, така че растенията, изложени на CMH светлина, получават по-широк диапазон от дължини на вълната на използваема светлина, отколкото могат да произвеждат други видове светлини.

Най-добрият индекс на цветопредаване на CRI
 CMH светлините осигуряват най-високите мерки за индекса на цветопредаване (CRI) в сравнение с другите.

Изкуственото осветление не възпроизвежда същата светлина като слънцето, но CMH крушките се приближават много близо, като рейтингите на CRI варират между ниско от 80 до високо 96.

По-дълъг живот
 Това е още едно предимство, CMH крушките издържат по-дълго от халогенните и натриевите лампи. За тях (CMH крушки) е потвърдено, че работят до 24 000 часа (почти 3 години).

Произвеждат по-малко топлина
 Въпреки че работят при по-високи температури, CMH крушките отделят по-малко топлина от другите видове крушки. Това е важно в стаите с по-малък растеж, където растящата светлина може да допринесе за температури, които са твърде високи за ефективен растеж и добиви.

 Това също означава, че самата крушка може да бъде по-близо до растението, намалявайки вероятността от изгаряне на листата, което е възможно при някои други видове светлини.

Без електромагнитни смущения
 Керамиката в крушките CMH не пречи на електрониката като мобилни телефони или телевизионни сигнали по начина, по който някои други видове светлини или електронни баласти могат.

Гаранция: LUMii SOLAR тела са снабдени с 3 години гаранция.

Това е най-новата технология за осветление.

Моля, обърнете внимание: една крушка 315 W CDM няма да достигне толкова висока ефективност, колкото светлината от 600 W HPS, така че ще трябва да закупите две CDM.

Продукти от същата категория

facebook_pixel