По повод предсоящите великденски празници Ви уведомяваме, че магазините ни няма да работят от 30.04 до 03.05. (включително)

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Adjust-А-Wing Avenger Large - рефлектор

Adjust-A-Wings е нова серия от регулируеми хоризонтални рефлектори, които ще революционизират настоящите градинарски осветителни системи.

Цена 310,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Adjust-А-Wing Avenger Large - рефлектор

Adjust-A-Wings е нова серия от регулируеми хоризонтални рефлектори, които ще революционизират настоящите градинарски осветителни системи. Te са най-приспособимите рефлектори на пазара и дават възможност на производителите да контролират излъчваната топлина, разпространението и интензивността на тяхната светлина за отглеждане, имитирайки ефективно цикъла на сезоните, за постигане оптимални добиви.
Те могат да бъдат коригирани за различни настройки и разположени много близо до отглежданите растения за максимален LUX трансфер. Чрез поставяне на аксесоара "топлинен щит" Adjust-A-Wings може да бъде свален до безпрецедентните 30 см от растенията за страхотна сила на растеж. Алтернативно тези рефлектори могат да бъдат коригирани за по-фини настройки и разположени значително по-далеч от отглежданите растения, за да отговарят на изискванията за светлина и топлина на по-чувствителните растения или растителни етапи.
Простият дизайн на Adjust-A-Wings позволява свободното движение на въздуха около лампата и свеждане на прегряването до минимум, като същевременно увеличава максималното осветяване и продължитлността на ползване на лампата.
Новият Adjust-A-Wings е изработка от сребрист, гъвкав, произведен от ново поколение покрит със стъкло алуминиев материал с отворена двойно параболична форма, който е 95% отразяващ и се предлага с 25 години гаранция срещу корозия.

Adjust-A-Wings рефлекторите се предоставят в компактен комплект и са много лесно сглобяеми и коригирани спрямо вашите изисквания.


1000W или единични 400W или 600W лампи
85% по-голяма площ за отглеждане
43% спестяване на електроенергия
43% по-малко топлина
Крайни размери в най-широко разпънат вид 100см х 70см

покритие 180x220см

Осветена площ: До 3.89 м2.

Продукти от същата категория