Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Azerwing Vega Green Medium - рефлектор Azerwing Vega Green Medium - рефлектор
  • Промоция!
  • -35%

Prima Klima Azerwing Vega Green 95% - рефлектор

Професионален рефлектор за indoor производители Prima Klima Azerwing Medium Vega Green 95%

Цена 140,00 лв. 91,00 лв.
Спестявате 35%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Prima Klima Azerwing Vega Green 95% - рефлектор

Този рефлектор използва всички предимства от популярния Adjust-A-Wings, в допълнение и някои нови подобрения, които го правят още по-интересен. Регулируемият рефлектор Azerwing не само позволява на производителите да регулират височината на крушката, но също така ви позволява да променяте ъгъла на лампите по всякакъв възможен начин. Azerwing е идентичен по форма и материал с Adjust A Wings Avenger. Azerwing също е изработен от алуминий Vega и завършен с PVD стъклено покритие. Комбинацията от алуминий Vega и PVD стъклено покритие спомагат рефлекторът да отразява 95% от светлината. Стъкленото покритие също така предотвратява окисляването на рефлектора и загубата на способността му да отразява. Като допълнителна функция Azerwing има държач за лампа, който може да се движи в две посоки. Държачът на лампата не само се регулира по височина, но може и да се наклони, за да допълнително фино настрои светлината да пада върху вашите растения.

Рефлекторът е съставен от два листа с изключително фин релефен профил за увеличаване на отразяващата повърхност. Двата листа с размери 50 х 30 см са свързани с рефлектор с триъгълна форма. Този рефлектор с форма на триъгълник над крушката разпределя светлината равномерно върху останалата повърхност на рефлектора. Сега светлината се разпространява дори върху голяма площ за растеж. Триъгълникът също така предотвратява възникването на горещи точки. 

- Регулируема фасунга

- Без гореща точка

- Гарантирана рефлективност до 95%

- д/ш/в 55 x 58-72 x 20 cm

Продукти от същата категория

facebook_pixel