Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet  в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -20%

Cultilite LED 540W COB LINE Full Spectrum - Лед осветление

Новите Led Antares от Cultilite са истинска революция по отношение на осветлението за посевите. Те съчетават силата на два вида светодиоди, COB и диоди. Всеки модул се състои от централен 66w COB, заобиколен от 8 диода по 3w всеки.

Възможно е да изберете спектъра на светлината, благодарение на swich.

Цена 1317,00 лв. 1053,60 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cultilite LED 540W COB LINE Full Spectrum - Лед осветление

Новите Led Antares от Cultilite са истинска революция по отношение на осветлението за посевите. Те съчетават силата на два вида светодиоди, COB и диоди. Всеки модул се състои от централен 66w COB, заобиколен от 8 диода по 3w всеки. Особеността на този светодиод, който го прави уникален по рода си, е COB, който има двоен спектър, всъщност е възможно да преминете от вегетативния светлинен спектър към цъфтящия с двата бутона в горната част на LED. Използвайки двата светлинни спектъра заедно, те варират от 3000K до 6000K, гарантирайки на растенията светлина, която позволява цялостно развитие, а не само на определени части.

Друга новост е лещата COB, която е 105 ° (идеалното средно положение между тези на 90 ° и 120 °, най-често срещаните на пазара). По този начин светлинният лъч е по-концентриран там, където е необходимо, и не създава дисперсии. Например, Led Antares 360 е идеален за пространство от 1 м2, максимум 1,10 м2 и в това пространство количеството лумени е много голямо, без да разсейва светлината отстрани, където не е необходимо, а освен това позволява дълбоко проникване по такъв начин.да достигне всички части на растението.

Светодиодите на пазара започват да стават много, така че защо да изберем CultiLite? Antares използват само американски диоди Osram и COB. Тези компоненти позволяват по-дълъг живот, всъщност са осигурени 50 000 часа работа и ефективност, далеч по-добра от същите компоненти, но от китайското производство.

Подробности:

  • Реална консумация 240w
  • 4 модула, състоящи се от 8 OSRAM диода от 3w и 1 COB (произведени в САЩ) 66w
  • Обслужвана площ 1,10 м2 (квадратни метра)
  • Живот на продукта 50000 часа

Възможно е да изберете светлинния спектър, благодарение на swich: Grow Light за вегетативната фаза e винаги включена, когато е свързана към захранването, и светлината Bloom, която се включва по-късно благодарение на swich (бутона), разположен на гърба на светодиода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel