Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNABRUSH CANNABRUSH CANNABRUSH

CANNABRUSH - За почистване на листа

CannaBrush ™ е специално проектирана с твърди силиконови остриета, перфектни за премахване на листата, без да увреждат космите, трихомите или крайния продукт.

Цена 59,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNABRUSH - За почистване на листа

Работата с CannaBrush е бързо, лесно и забавно. Просто трябва да изчеткате добре изсушения продукт отгоре надолу. С това премахвате всички излишни листа и можете да изрежете цветята без проблем.

CannaBrush ™ е специално проектирана с твърди силиконови остриета, перфектни за премахване на листата, без да увреждат космите, трихомите или крайния продукт. За да направите това, трябва да го използвате, когато имате сухи листа, но цветето остава свежо, за лесно премахване на листата. Изсъхването на листата е 8-10 дни.

Тази четка ви позволява да подстригвате вашите растения с ергономично и естествено движение, като избягвате каквото и да е натоварване на ръцете или китките и без да се налага да напрягате очите си, за да откриете дали сме направили правилно процеса. С подходяща техника ръчното подрязване може да бъде много плавен и естествен процес, нещо, което можете да постигнете с четката Canna.

Растителната смола е много лепкава, лесно увреждаща ножици и ръкавици. Силиконът на Canna Brush обаче е много устойчив на натрупване на смола. Дори когато зъбците са пълни със смола, те пак работят ефективно.

Традиционният пилинг с ножица е процес, който изисква много внимание, като се обръща внимание на всеки детайл и е много задълбочен. Всичко това е решено с Canna Brush.

Продукти от същата категория

facebook_pixel