Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
EsencialProt Prot-Eco 30мл./ 100мл. - спомагателен продукт

EsencialProt Prot-Eco 30мл./ 100мл. - спомагателен продукт

EsencialProt е натурален продукт, произведен от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти. Той действа, като спомагателно средство при борбата с вредители, чрез значително увеличаване на контакта между вредителя, растението и проникването на пестицидите. Коадювантът спомага на пестицидите да достигнат до трудно достъпните зони на растението. 

Цена 17,40 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

EsencialProt Prot-Eco 30мл./ 100мл. - спомагателен продукт

EsencialProt е натурален продукт, произведен от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти. Той действа, като спомагателно средство при борбата с вредители, чрез значително увеличаване на контакта между вредителя, растението и проникването на пестицидите. Коадювантът спомага на пестицидите да достигнат до трудно достъпните зони на растението. Разпръсква восъчните секрети на растението, които всъщност са реалната физическа бариера, спираща пестицидите и увеличаваща резистентността към тях. Предотвратява кондензацията на влага върху листата (образуването на капки), причинявайки задушаване на акари и възпрепятства разпространението на гъбички. 

Приложение:

Една от най-добрите комбинации за постигане на по-голям успех при борбата с червените акари е Cinnaprot и Esencialprot. В този случай първо ще приложим Cinnaprot и след 2-3 дни Esencialprot. Същият процес се повтаря след 7-10 дни. Cinnaprot действа при контакт, отслабвайки акарита, докато Esencialprot завършва чрез удавяне на останалите вредители, създавайки тънък слой върху листата на растението.

Дозировка: 

При червени акари: приложете Esencialprot от 4 до 8 дни след прилагането на Cinnaprot

Листно впръскване: 1,5мл на литър вода през вегетационния период

При високи температури не увеличавайте дозата. Да не се смесва с киселинни или алкални реакционни продукти, да не се смесва със сяра, мед или други хелатни метални продукти. Продуктът не е токсичен, не произвежда отпадъци.
Пазете от деца и далеч от храна, напитки и фуражи. В случай на злополука или дискомфорт незабавно отидете на лекар.

facebook_pixel