1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

PROT-ECO ANTIOXPROT 100ml Преглед отблизо

PROT-ECO ANTIOXPROT (Контрол на коренови заболявания) 100мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 33 loyalty points В твоята количка ще има 33 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,65 лв


В наличност

ANTIOXIPROT се характеризира със силата си на антиоксидант  и способността си да предава на растението самовъзстановяване и защита срещу нападения на микотоксини, дължащи се на съдържанието на фенолни вещества. ANTIOXIPROT защитава растението от съдови заболявания и заболявания на шийката (стъбло, корени и клони), продуктът има допълваща роля като хранителен органичен био лесно усвоим продукт.

Повече детайли

Цена: 33,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

PROT-ECO ANTIOXPROT (Контрол на коренови заболявания) 100мл.

Контрол на коренови заболявания, изсушаване. Хранителен продукт. Коренно и листно приложение

Характеристики:

ANTIOXIPROT се характеризира със силата си на антиоксидант  и способността си да предава на растението самовъзстановяване и защита срещу нападения на микотоксини, дължащи се на съдържанието на фенолни вещества. ANTIOXIPROT защитава растението от съдови заболявания и заболявания на шийката (стъбло, корени и клони), продуктът има допълваща роля като хранителен органичен био лесно усвоим продукт. ANTIOXPROT не оставя следи и няма срок на изчакване. Препоръчва се, да спрете да го използвате 10 или 15 дни преди събирането на реколтата.

Приложения:

Важи за всички култури на открито, закрито и в оранжерия. Препоръчително е да се използва редовно (лечебно/превантивно), листно или чрез напояване. Препоръчва се да не прилагате ANTIOXIPROT след първия месец на цъфтеж.

Ефекти:

Силно полезен за биологичен контрол на загнивания на стъблото, корените или шийката на растението, причинени от болести като: Паразитна фитофтора, Вертицилиум и др. (Важно е да диагностицирате тези болести при първите симптоми). ANTIOXIPROT се препоръчва за употреба при подгизнали почви (с лошо оттичане), пресадени почви и при прекомерно напояване или валежи. Поддържа здраво и силно вкореняване в средата на културата (субстрати, кокос, минерална вата...).

Дозировка:

Листно приложение: 2-5 ml/L (според нуждите на културата). Намокрете добре стъблото, клоните и шийката. Разсад и изрезки с малка коренна маса: 2 до 3 ml/L. Ако има твърди шанкъри (големи кръгли кафяви/черни петна по стъблото и клоните), в допълнение към листното приложение, добавете с четка разтвор на 1% (10 ml х L) по стъблото и основните клони. Изсушаване

Приложение при напояване: 1,5 - 2,5 ml на растение без значение от литрите вода, които използвате за поливане. При разсад и изрезки с малка коренна маса: 2 - 2,5 ml/L. И в двата случая Ph трябва да е около 6,5/7,5. Във всички случаи, когато се прилага продуктът ще има особено въздействие, ако намокрите добре шийката на растението. Препоръчва се употребата на ANTIOXIPROT на всеки 15 - 30 дни, в зависимост от търсения ефект. 1,5 - 2 ml/L.

Да се прилага на интервали от 10-15 дни. Намокрете добре всички органи.

СЕРТИФИЦИРАНЕ И РЕГЛАМЕНТИРАНЕ

Тор CE за свободна продажба в цяла Европа

ВАЖНО:

Да се съхранява на места, недостъпни за деца и далеч от храна, напитки и фуражи. Не поглъщайте. Да се избягва контакт с кожата и очите. Съставът, формулировката и съдържанието са гарантирани. В случай на злополука или неразположение незабавно се свържете с лекар. Национален институт по токсикология: Тел.: 915628469. Да не се съхранява на места с повишена температура.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: