1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

PROT-ECO CITROPROT 30ml Преглед отблизо

PROT-ECO CITROPROT (дехидратант) 30мл./ 100мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 59 loyalty points В твоята количка ще има 59 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 2,95 лв


В наличност

CITROPROT е екстракт от цитрусови семки, който действа като естествен стимулант, чиито елементи действат подсилващо на растението и й дават голяма само-регенеративна сила, поради високата антиоксидантна сила, която притежават елементите му, както и растенията отделят тези основни мазнини за защита от депресивните ефекти, предизвиквани от паразити и болести. 

Повече детайли

Цена: 22,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

PROT-ECO CITROPROT (дехидратант) 30мл./ 100мл.

PROT-ECO CITROPROT

Дехидратира, бактерицид/фунгицид. Листно приложение.

Характеристики:

CITROPROT е екстракт от цитрусови семки, който действа като естествен стимулант, чиито елементи действат подсилващо на растението и й дават голяма само-регенеративна сила, поради високата антиоксидантна сила, която притежават елементите му, както и растенията отделят тези основни мазнини за защита от депресивните ефекти, предизвиквани от паразити и болести. Това са летливи съединения, които не оставят следи и чиято употреба е в съответствие с критериите на екологично замеделство.

Ефекти:

CITROPROT защитава растенията от депресивните ефекти, които причиняват различните гъби и бактерии .CITROPROT е мощен обезводняващ продукт, използван, за да намали количеството на застояла вода по повърхността на растенията, причинени от роса, дъжд, мъгла ..., което пречи на развитието на патогенни микроорганизми.

CITROPROT има и силно действие срещу растителноядни насекоми чрез намеса в тяхното хранене и линеене.  Действа и като репелент.

Дозировка:

Листно приложение: 1,5-2,5 ml/L. При повишени температури използвайте по-ниска доза. Обработката се повтаря на интервали от 10-15 дни. Действа чрез контакт. Старателно намокрете цялото растение и долната страна на листа. Не оставя следи и няма срок на сигурност.

СЕРТИФИЦИРАНЕ И РЕГЛАМЕНТИРАНЕ

Национален наторител за свободна продажба в Испания.

Продукт подходящ за биологично производство (Регламент (CE) Nº 834/2007).

ВАЖНО:

Да се съхранява на недостъпни за деца места и далеч от храна, напитки и фуражи. Не поглъщайте. Да се избягва контакт с кожата и очите. Съставът, формулировката и съдържанието са гарантирани. В случай на злополука или неразположение незабавно се свържете с лекар. Да не се съхранява на места с повишена температура.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: