1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Resistance 2 SUN Polarized Преглед отблизо

Resistance 2 SUN Polarized

Купувайки този продукт вие ще добавите 399 loyalty points В твоята количка ще има 399 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 19,95 лв


В наличност

Устойчивата леща SUNp от Method Seven е изработена от лек полимер, който придава истински цвят и осигурява пълна UV защита. Основен инструмент за отглеждане на открито.

Повече детайли

Цена: 399,90 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Resistance 2 SUN Polarized

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Изработен от лек, нечуплив полимер, обективът SUNp предлага пълна UV защита, докато работи под най-голямата светлина за растеж от всички: слънцето. Поддържайте очите спокойни при ярки условия, като същевременно запазвате истински цвят и изключителна яснота. . Разполага с най-доброто в класа антирефлексно покритие, наречено „the purps“, което придава на вътрешната страна на лещата отличителния лилав блясък.

Технология на рамката
Resistance 2 е еволюцията на класическата ни рамка, гласуван за продукт на годината на списание High Times за три години подред. Излята в Италия с лека термопластика TR-90, тази персонализирана рамка е снабдена с текстурирани гумени акценти за нехлъзгащо сцепление и гъвкави панти. Resistance 2 ви покрива с модерен стил и пълна защита от светлина под всички ъгли.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: