Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Green Qube 1020L – 1м х 2м х 2.2м - Тента за отглеждане

Палатката за отглеждане Green-Qube V 1020L е част от нашата водеща гама от палатки за отглеждане. С размери 1 м х 2 м х 2,2 м, тази палатка е просторна и ви дава пространство.

Цена 700,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Green Qube 1020L – 1м х 2м х 2.2м - Тента за отглеждане

Green Qube 1020L разполага с 5 x 11 ″ двойни извънгабаритни отвора, които отговарят на всички размери на въздуховоди, плюс 4 x отвора за кабели и 8 x външни пасивни вентилационни отвора с 700 микрона мрежа MicroMesh. Плюс всичко това със LightSavers® за смекчаване на светлинните отблясъци. Ще намерите и 3 сензорни прозореца за усилване на енергийния запас на вашето растение. Заедно с 2 повдигащи се пръти, предназначени за хидропонни водни системи, захранвани с гравитация, като системи Multiflow, AutoPots и IWS.

Също така ще намерите нов джоб, разположен в горната предна част на палатката, в който можете да поставите термо-хидро метърът си.

Рамка:

Произведените в Англия палатки за отглеждане Green-Qube имат монго силна основа. С някои от най -дебелите стълбове на пазара с размери 25 мм х 0,8 мм. Нашите здрави метални стълбове са прахово боядисани в оранжево и могат да издържат над 100 кг тегло. Палатките за отглеждане Green-Qube също използват лесни за щракване конектори и ъглови съединители, така че можете да сглобявате бързо и просто. Получавате и комплект от 4 висящи решетки.

Покритие:

Външната обвивка на Green-Qube има изключителна издръжливост, с водещи на пазара военни затъмняващи се 10 ципа. Те не само са напълно водоустойчиви, но също така идват с нашия чисто нов механизъм с двоен цип, така че можете да се закопчавате безопасно във вашата палатка.

Външната обвивка също се състои от изключително дебело и здраво нетоксично PVA платно с диамантен милар XREFLECT®, проектирано за 98% светлоустойчивост. Ние предлагаме кабел с двоен чорап, извличащи и всмукателни портове, всички със StitchBLOK® с технология от пяна Tritec®. Плюс гумена подложка на всички ципове. Тези характеристики водят до това, че нашите тенти за отглеждане вече са 99% светлонепроницаеми.

Вратите:

Тентата за отглеждане Green-Qube 1020L разполага с 2 основни врати за достъп, 1 x странична врата и 2 x задни врати. 1 от задните врати са нашите нови високочестотни V врати (за допълнителна употреба).

V Вратата се състои от два прави ципа, за да се създаде триъгълна врата. Това ви позволява да отворите и / или да получите достъп до палатката си само за няколко секунди. Двата ципа с права линия могат да се разкопчават едновременно с едно просто движение.

На всяка от нашите големи палатки за отглеждане ще намерите една V -врата с висока употреба. Това означава, че ако не искате да го използвате, можете да обърнете палатката и да използвате отстрани без V вратата. Приятно и лесно!

Супер здрава, ултра здрава и пълна с интелигентни и практични функции, шатрата GQ1020L наистина е най -добрата на пазара. Гамата Green-Qube V използва първокласно качество, водещи в класа компоненти и технологични + иновативни функции, което ги прави най-продаваните британски палатки за отглеждане в цял свят!

Тъй като Green-Qube, Quick Qubes и Roof-Qubes са британско проектирани, получавате материали с превъзходно качество. Както и иновативни функции на пазара и авангардни технологии на изключителна стойност. Съобщението е просто: Качество + трайност + технология на ниски цени.

Доверете се на хилядите други и изберете най-продаваната палатка за отглеждане във Великобритания: The Green-Qube

GQ1020L с размери 1m x 2m x 2.2m

25 мм х 0,8 мм прахово боядисани über здрави метални стълбове

XREFLECT® диамантен милар за превъзходна отразяваща способност и по -малко горещи точки

Висящо тегло +100 кг

2 х повдигащи пръти за водни системи с гравитачно захранване, напр. Autopot, Multiflow & IWS системи

3 Сензор Windows®

Двойни ципове на всички врати плюс гумени, водоустойчиви и военни

5 x 11 ″ двойни извънгабаритни чорапи, подходящи за всички размери на тръбопроводите, включително акустични

4 x кабелни чорапа

6 x външни пасивни вентилационни отвора с 700 микрона устойчиви на грешки MicroMesh

LightSavers® на всички вентилационни отвори за отклоняване на светлината

StitchBLOCK® с технология от пяна Tritec® за ултра-затъмнена светлина

2 x основни врати за достъп, 1 x странична врата и 2 x задни врати - 1 от задните врати е нашата нова високочестотна V врата

Здрави, плътни, мощни и ултра здрави аерокосмически ципове на V врата с висока употреба

Британски проектирани и проектирани

Плюс куки за врати, висящи презрамки и тава за разливане

Продукти от същата категория

facebook_pixel