Заповядайте в новооткрития магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212, вх.Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

PLANTIT Flexible Tank 1100л. - Сгъваем резервоар

PLANTIT Гъвкав резервоар за вода се сглобява бързо и лесно. Този удобен резервоар може да се използва за напоителни системи, съхранение на вода в градинарството и събиране на дъждовна вода.

Цена 540,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PLANTIT Flexible Tank 1100л. - Сгъваем резервоар

Гъвкавият резервоар PLANT!T се сглобява бързо и лесно. Този удобен резервоар може да се използва за хидропонни системи, съхранение на вода в градинарството и събиране на дъждовна вода. Лесно се съхранява, когато не се използва, за разлика от твърдите резервоари. Предлага се също с Накрайник 13мм. 3/4 с вътрешна резба (ж)

Размери:- 1,2м x 1,2м

Продукти от същата категория

facebook_pixel