Заповядайте в новооткрития магазин Грийн Планет в гр. София на ул. Ангиста 212, вх.Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

PLANTIT Flexible Tank 250л. - Сгъваем резервоар

Гъвкавият резервоар PLANT!T се сглобява бързо и лесно и е идеално решение за съхранение на вода за градината.

Цена 136,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PLANTIT Flexible Tank 250л. - Сгъваем резервоар

Гъвкавият резервоар PLANT!T се сглобява бързо и лесно и е идеално решение за съхранение на вода за градината. Изработен е от издръжлив материал, който е идеален за използване на открито и е перфектен за събиране на оттичащата се дъждовна вода. Гъвкавите резервоари PLANT!T също са страхотни, когато се използват като хранителен резервоар и могат да бъдат свързани към хидропонни системи. Те също са лесни за съхранение, когато не се използват, за разлика от други, по-твърди резервоари. Предлага се също с Накрайник 13мм. 3/4 с вътрешна резба (ж)

Капацитет: 250л

Максимален работен обем: 240л

Диаметър: 60 см

Височина: 90 см

Изход: 20 мм вътрешен диаметър (външен с резба)

Продукти от същата категория

facebook_pixel