Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Enzymes+

Enzymes+ - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

Обогатен с естествени растителни екстракти, подобрява и поддържа коренната среда на културите, които отглеждате.Натуралния компонент, съдържащ се в този продукт, активира ползотворни микроорганизми в средите за отглеждане, което помага за отстраняване на остатъчни соли, разлагането на мъртви корени и циркулацията на кислород.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 22,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Enzymes+ - Ензими 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л.

Enzymes+ е продукт, обогатен с естествени растителни екстракти, който подобрява и поддържа коренната среда на културите, които отглеждате.Натуралния компонент, съдържащ се в този продукт, активира ползотворни микроорганизми в средите за отглеждане, което помага за отстраняване на остатъчни соли, разлагането на мъртви корени и циркулацията на кислород. Това подобрява способността на растенията да абсорбират хранителни вещества и дава възможност за здравословно развитие. Предназначен е за по-голямата част от периода на растеж. Препоръчва се в комбинация с Root Stimulator и Growth/Bloom Excellerator. За външна и вътрешна култивация.

Дозировка: 1мл. към 1литър (1:1000) хранителен разтвор.

Употреба: Да се използва един път на седмица .Да не се използва в комбинация с Final Solution.

Разклатете добре преди употреба!

Продукти от същата категория

facebook_pixel