Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Sensi Coco Grow pH Perfect® 1л.

Sensi Coco Grow pH Perfect 500мл./1л./4л./10л. - Тор за растеж

pH Perfect Sensi Coco е еквивалент на серията pH Perfect Sensi, специално оптимизиран за гроуърите, които отглеждат в субстрат от кокосови влакна.  Научния екип на Advanced Nutrients е открил "липсващото звено" при отглеждането в коко субстрат  - желязото. Вашите култури се нуждаят не само от допълнително калций и магнезий, но също така и от допълнително желязо. 

Цена 42,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Sensi Coco Grow pH Perfect 500мл./1л./4л./10л. - Тор за растеж

pH Perfect Sensi Coco е еквивалент на серията pH Perfect Sensi, специално оптимизиран за гроуърите, които отглеждат в субстрат от кокосови влакна. Известен факт е, че този вид среда за отглеждане, естествено привлича и се свързва с калция и магнезия. Това означава, че нормалните хранителни вещества ще имат по-голям процент от техния калций и магнезий, свързан със средата за отглеждане, което ще затрудни усвояването им и вашите култури ще са подложени на глад. Коко субстрата съдържа високи нива на естествено срещащ се калий, ако не вземете това под внимание, може да отровите вашите култури чрез калиева токсичност. Научния екип на Advanced Nutrients е открил "липсващото звено" при отглеждането в субстрат от кокосови влакна - желязото. Вашите култури се нуждаят не само от допълнително калций и магнезий, но също така и от допълнително желязо. В продукта са използвани само най-високо качество, разнопосочно хелатирани форми на калций и магнезий, които са нужни на културата ви, за да достигне пълния си потенциал.

  • Система за пречистване на водата - обратна осмоза. Advanced Nutrients използва вода свободна от бактерии до 99,99%.
  • Оптимална температура на водата - точно определената температура на водата, която Advanced използва за развитие на продукти си, може сериозно да повлияе на разтворимостта на съставките.
  • Съставки от най-висок клас - фармацефтично качествени материали, гарантирано безопасни за вашето растение и за консумация.

Приложение:
Използвайте 4 мл./ л. през целия период на цъфтеж. 
За малки растения с 3 до 4 броя листа използвайте 2мл./ л.
За семена и резници използвайте 1мл./ л.

Продукти от същата категория

facebook_pixel