Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Vitathrive 1л./4л. - Витамини и минерали Vitathrive 1л./4л. - Витамини и минерали
  • -30%

GreenPlanet Vitathrive 1л./4л./10л./23л. - Витамини и минерали

 Vitathrive е всеобхватна добавъчна смес от витамини и минерали, формулирани за вегетативния етап на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Цена 50,00 лв. 35,00 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Vitathrive 1л./4л./10л./23л. - Витамини и минерали

 Vitathrive е всеобхватна добавъчна смес от витамини и минерали, формулирани за вегетативния етап на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Как работи?
 Vitathrive е нашата добавка, която съдържа пълен набор от b-витамини и елементи, които подпомагат растението през вегетативния стадий. Ползите от Vitathrive идват от внимателно подбраната комбинация от елементи, които изпълняват уникална функция за здравето и развитието на растенията. Един от основните компоненти на Vitathrive, витамин В1, помага за намаляване на стреса, който идва от бързия растеж на клетките и условията на околната среда. Добавеният витамин В2 ще повиши естествената защита на растението срещу патогени и насекоми. Това е от съществено значение за растенията още в ранните седмици на етапа на растеж, тъй като те са по-податливи на тези проблеми. Витамин В6 и витамин В12 поддържат множество метаболитни ензими, които помагат на растението да разгражда молекулите за по-лесно усвояване. Също така е добавен калий (К), който повишава имунитета на растението и помага за укрепване на клетъчните стени, за да поддържа по-големи добиви. Vitathrive гарантира, че вашите растения получават цялата подкрепа, от която се нуждаят за бърз растеж.

Употреба

Прилагайте 1-2 мл / л (4-8 мл / галон) през целия вегетационен цикъл. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel