Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Root Booster 500мл./1л./5л./10л. Root Booster 500мл./1л./5л./10л.

TA Root Booster 500мл./1л./5л./10л. - Органичен коренов стимулатор

 Root Booster - 100% органичен коренов стимулатор и ускорител на растежа.

Увеличете развитието на корена и поддържайте силен вегетативен растеж по естествен начин.

Цена 32,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TA Root Booster 500мл./1л./5л./10л. - Органичен коренов стимулатор

 Root Booster е естествена добавка за растеж на корен, която помага на растенията да установят здрави и жизнени коренови системи. Той съдържа витамини, ензими, органични и хуминови киселини, които стимулират кореновата маса чрез напълно естествени средства - не чрез използване на синтетични PGRs.

 Root Booster е изключителна добавка за разсад и резници, помага на младите растения да развият здрави коренови системи, а за зрелите растения ще подсили и поддържа здравето, като подобри усвояването на хранителни вещества.

Можете също така значително да увеличите процента на успеваемост на кълняемостта и да подобрите здравето на младия разсад, като използвате Root Booster в разтвор, за да накиснете семената си преди засаждането.

Root Booster е много мощен: за най-добри резултати използвайте в продължение на 15 дни, след което преминете към Fulvic, за да стимулирате обилния растеж на корена.

Дозировка:

Разтвор: 3 до 5мл/л
Листен спрей: 3мл/л

Продукти от същата категория

facebook_pixel