Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
HESI Root Complex 500мл./ 1л. - коренов стимулатор

HESI Root Complex 500мл./1л./2,5л./5л. - Коренов стимулатор

HESI Root Complex представлява растителен стимулатор за здравословно развитие на кореновата система. Подобрява усвояването на хранителни вещества и активира ползотворните бактерии в почвата. Еликсир за резници и млади растения, HESI Root Complex подобрява цялостното състояние на растението.

Цена 40,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

HESI Root Complex 500мл./1л./2,5л./5л. - Коренов стимулатор

HESI Root Complex представлява растителен стимулатор за здравословно развитие на кореновата система. Подобрява усвояването на хранителни вещества и активира ползотворните бактерии в почвата. Еликсир за резници и млади растения, HESI Root Complex подобрява цялостното състояние на растението. Продукта представлява комбинация от микроелементи с жизненоважни компоненти (витамини, аминокиселини, захари и растителни ензими), нужни за добрия старт. HESI Root Complex стимулира максималната колонизация на ползотворните микроорганизми в средата за отглеждане и създава условия за функциониращ фотосинтез. Продукта е EC и pH неутрален 

Микроелементи : желязо, манган, цинк, мед, молибден, витамин B1, B2, фолиева киселина, растителна захар, аминокиселини, като например: глицин, хистидин, тирозин и ензими.

Дозировка 

При млади растения, стрес или пресаждане - 5мл на 1 литър вода. 

При редовна употреба - 2,5мл на 1 литър вода. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel