Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Hydro A&B 1л./ 5л./ 10л./ 20л. - универсален тор за отглеждане
  • -30%

Hydro A&B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

Hydro Nutrient A&B е от абсолютна необходимост за всички самоуважаващи се професионални градинари. Интелигентната композиция на различните елементи дава на градинаря идеалното средство за осигуряване на оптимално хранене на растенията както в растежа, така и в периода на цъфтеж.  

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 55,31 лв. 38,72 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hydro A&B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

House & Garden Hydro Nutrient A&B се състои от течни основи вещества и микроелементи и не съдържа пълнители, като например твърди торове. Състои се от най-чистите висококачествени хранителни вещества, които се предлагат на пазара, включително Eddha-Fe (желязо). По този начин давате възможност на растението да абсорбира хранителните вещества бързо и ефективно. Така че, ако искате най-доброто за вашите растения, House & Garden Hydro A&B е чудесно решение и отлична основа за успешен растеж.

Дозировка:

  • Вегетация: 

- 1/2 седмица - 1,5мл./л.

  • Цъфтеж:

- 1 седмица - 1,75мл./л.

- 2 седмица - 2мл./л.

- 3 седмица - 2,25мл./л.

- 4 седмица - 2,5мл./л.

- 5 седмица - 2,75мл./л.

- от 6 до 8 седмица - 3мл./л. 

Приложение:

При приготвянето на контейнера с хранителни вещества го напълнете с две трети вода. Първо добавете част А от хранителната добавка и циркулирайте добре, след това добавете част B на хранителната добавка. Започнете в цикъла на растеж с EC 1.2, увеличете след графика на растеж до края на цъфтежа, и завършете с EC от около 2.0. Добавете и стимулатори на растежа на корените или стимулатори на цъфтежа , след което допълнете контейнера до желаното ниво.

Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор. Не добавяйте A & B едновременно, тъй като това ще предизвика химическа реакция в хранителната среда, което ще доведе до втвърдяване на някои части от хранителната съставка и до непълно хранене на вашите растения. Също така това може да доведе до блокиране на някои от напоителните тръби.

Основната хранителна добавка House & Garden Hydro A&B може да се използва със следнитесубстрати:  Камена вата / Перлит / Глина

Продукти от същата категория

facebook_pixel