Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bio-Eco Quelatos 1л.

Bio-Eco Quelatos 1л. - Манган, цинк и желязо

Bio-Eco Quelatos е продукт, който съдържа манган, цинк и желязо, хелатирани с поликарбоксилни киселини. Този продукт се усвоява лесно от растенията. Не съдържа азот, и е идеален за приложение на култури с прекомерно торене.

Цена 16,99 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio-Eco Quelatos 1л. - Манган, цинк и желязо

Bio-Eco Quelatos подпомага развитието на кореновата система, цъфтежа и плодородието. Препоръчва се за профилактика и лечение на дефицит на цинк, манган и желязо във всички видове култури както на открито, така и на закрито.

Особено препоръчителен е през първите седмици на цъфтежа. Също така, когато има дефицит на манган, цинк и желязо или в следните ситуации:

  • Почва бедна на калий
  • Почви с излишък от фосфор или азот.

Дозировка и приложение:

Листно: 4 мл/л. Веднъж на всеки 10 дни
Коренно приложение: 4мл/л. Веднъж седмично според нуждите

Съдържание:

Манган (Mn)- 4%
Цинк (Zn)- 4%
Желязо- 1%

Продукти от същата категория

facebook_pixel