Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Mother Earth 1л. - Органичен тор за растеж

Mother Earth ще ви помогне да постигнете максималния потенциал на вашите растения. Първокласен състав осигуряващ пълно наторяване както на закрито, така и на открито.

Цена 85,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Mother Earth 1л. - Органичен тор за растеж

Mother Earth Super Tea Organic OIM е нов тор от канадската компания Advanced Nutrients, подходящ за фазата на растеж и началото на цъфтежа, вашите растения ще придобият уникален вкус и аромат.

Този органичен тор успява да комбинира чистотата на природните елементи, за да получи висококачествени култури.

Разликата между Mother Earth Super Tea Organic и другите налични продукти е, че печата за одобрение на OIM гарантира, че реколтата е 100% органична, което дава спокойствие на производителите, че не съдържа добавени химикали.

Той има правилно съдържание на азот и други ключови хранителни вещества, за да получи енергичен растеж и да подготви растението за високопродуктивна фаза на цъфтеж.

Можете също да го използвате с всяка система за отглеждане, хидропонна, почва, кокос и т.н.... тъй като е напълно разтворим в хранителния разтвор.

Защо Mother Earth Super Tea?

  • Хидролизат на рибен протеин и хидролизат на соев протеин. Заедно те осигуряват богат асортимент от бионалични елементи, осигуряващи идеални условия в подкрепа на вашите растения при растеж и цъфтеж.
  • Фракциониран екстракт от люцерна. Често пренебрегвана, но високоефективна съставка за създаване на перфектни условия за производство на хлорофил, така че вашите растения да могат да абсорбират повече CO2 за оптимална фотосинтеза.
  • А между фракционирания екстракт от люцерна, рибна емулсия, гуано от прилепи и отливки от земни червеи, вие също ще се възползвате от широка гама от витамини за подпомагане на гладките процеси на растеж.
  • Оптимални съотношения на основните хранителни вещества. Без да претоварвате вашите култури и да причинявате изгаряне на хранителни вещества.
  • Пълно минерално портфолио, което създава условия за увеличаване на силата на клетките за енергична вегетатация и цъфтеж.

Приложение:

2мл./1л.

Продукти от същата категория

facebook_pixel