Уважаеми клиенти, Във връзка с Деня на независимостта на Република България, на 23.09 (понеделник) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

GT HousePlant Focus 100мл./300мл./1л. - Тор за стайни растения

Разтвор с общо предназначение, формулиран да дава страхотни резултати с растения, отглеждани на закрито. Включва богати нива на хуминови и фулвинови киселини за подобряване на растежа и поддържане на дългосрочно плодородие на почвата.

Цена 6,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GT HousePlant Focus 100мл./300мл./1л. - Тор за стайни растения

Houseplant Focus е специално формулиран за насърчаване на здравословен растеж и обилен цъфтеж на всички стайни растения.

Това е внимателно балансирана формула с всички основни хранителни вещества. Houseplant Focus е произведен от най-чистите и най-разтворимите минерални соли и обогатен с концентрирани органични растителни киселини и екстракти от морски водорасли.

  • Houseplant Focus съдържа прецизна формула, специално разработена за стайни растения, с всички хранителни вещества, необходими за здравословен растеж и оптимален цъфтеж
  • Произведен от най-чистите и най-разтворимите минерални соли, включително жизненоважни микроелементи
  • Обогатен с концентрирани органични растителни киселини и чисти екстракти от водорасли
  • Допълнително обогатен с хуминови и фулвинови киселини за дългосрочно здраве на почвата

Употреба:

5мл на 1л вода. Може да се използва при всяко поливане.

Продукти от същата категория

facebook_pixel