Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

GD Cann’Candy 1л./5л. – Тръстикова меласа

Меласа от тръстика от Guano Diffusion, използваема в биологичното земеделие. Съдържа въглехидрати, които правят плодовете по-вкусни и сладки.

Цена 29,90 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GD Cann’Candy 1л./5л. – Тръстикова меласа

Cann'Candy е нашата меласа от тръстика . Както всички наши торове, може да се използва в биологичното земеделие*.  Cann'Candy ще донесе полезни въглехидрати в подкрепа на вашите растения по време на фазата на цъфтеж. Всъщност меласата може да увеличи нивата на захар в плодовете, което ги прави по-сладки и по-вкусни.

Освен това, Cann'Candy храни полезните бактерии, съдържащи се в компоста. По този начин те осигуряват живи и здрави почви.

* Подходящ за използване в биологичното земеделие, в съответствие с Европейския регламент № 834/2007 .

Дозировка:

Разредете 2мл/1л. вода от четвъртата седмица на цъфтежа.

Продукти от същата категория

facebook_pixel