Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
BIO 1-Component Soil 1л./ 5л./ 10л. - тор за растеж и цъфтеж
  • -30%

BIO 1-Component Soil - тор за растеж и цъфтеж 1л./ 5л./ 10л./20л.

House & Garden Bio 1-Component Soil е основен хранителенпочвен елемент, който е съставен от течни основни вещества и микроелементи, и не съдържа пълнители като твърди торове. Bio 1-Component Soil се състои от най-чистите висококачествени хранителни вещества, които се предлагат на пазара.

Цена 59,41 лв. 41,59 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BIO 1-Component Soil - тор за растеж и цъфтеж 1л./ 5л./ 10л./20л.

House & Garden Bio 1-Component Soil- лесно се идентифицира като най-висококачествена растителна хранителна добавка в цяла Европа. През последните няколко години този топ продаващ се продукт е генерирал висока степен на удовлетвореност на клиентите. Благодарение на уникалния си състав и простотата на употреба, за много клиенти това хранително вещество е най-доброто.

House & Garden Bio 1-Component Soil– е съставен от течни вещества и микроелементи, и не съдържа пълнители като твърди торове. Био 1-компонентната почва се състои от най-чистите висококачествени хранителни вещества, които се предлагат на пазара. По този начин вие давате възможност на растението да абсорбира хранителните вещества бързо и ефективно.

House & Garden Bio 1-Component Soilе предназначен за почви с вар или добавен калций и не съдържа калций.

ПРИЛОЖЕНИЕ

При приготвянето на контейнера за хранителни вещества го напълнете с две трети вода. Добавете House & Garden Bio 1-Component Soil и циркулирайте добре. Хармонизирайте стойността на рН на хранителните вещества с рН- (надолу) или рН + (нагоре). Напълнете контейнера с вода до горе. Добавете кореноплодни, растежни или цъфтящи стимулатори. Вашата хранителна смес е готова за поливане.

Противно на това, което сте чували за други хранителни вещества, никога не използвайте кислородна помпа в контейнера за хранителни вещества или в таблата за растеж. Това може да има сериозни последици за стабилността на хранителните вещества.

Всички хранителни продукти на  House & Garden се произвеждат в собствен завод за торове в Холандия, което има много предимства. Производственият процес може да бъде проверен от началото до края. Ползата за вас е, че можем да гарантираме:

* Използването на компоненти с най-високо качество по всяко време;

* Постоянни хранителни стойности по всяко време;

* Незабавно доставка на продукта по всяко време

Продукти от същата категория

facebook_pixel