Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
REZIN 1л./ 4л. - цъфтежен стимулатор за повече вкус и аромат
  • -30%

GreenPlanet Rezin 1л./4л./10л./24л. - Цъфтежен стимулатор за повече аромат

REZIN е добавка, която подобрява развитието на цъфтящите растения, увеличавайки размера на цветовете им, като в същото време подобрява аромата на реколтата. REZIN съдържа комбинация от аскорбинова, лимонена, глюконова и млечна киселини, създадена чрез сложен процес на ферментация. 

Цена 57,00 лв. 39,90 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Rezin 1л./4л./10л./24л. - Цъфтежен стимулатор за повече аромат

REZIN е добавка, която подобрява развитието на цъфтящите растения, увеличавайки размера на цветовете, като в същото време подобрява аромата на реколтата ви. Този продукт кара растенията да произвеждат повече терпени, което води до по-качествена крайна реколта. REZIN съдържа комбинация от аскорбинова, лимонена, глюконова и млечна киселини, създадена чрез сложен процес на ферментация. 

Ползи от използването на  REZIN:

За разлика от другите сходни продукти на пазара, имащи за цел да стимулират естествените процеси на растението, отговарящи за произвеждането на аромат, REZIN НЕ съдържа, каквито и да е PGR's (растителни регулатори на растежа), както и НЕ влияе на ppm нивото, по какъвто и да е начин. Това ви позволява да прилагате този продукт в комбинация с хранителните вещества от програмата, която сте избрали, без да се налага да намаляте или спирате дозата на необходимите основни хранителни вещества, които вашите растения изискват за оптимален растеж. REZIN е специално разработен за да увеличи производството на смола в растения ви, като по този начин увеличава ароматния и етерично масления профил на цялата култура. След употребата на този продукт, ще наблюдавате визуално подобрение в "кристализирания" вид на крайната реколта. REZIN подобрява растежния темп през вегетативната част от развитието. 

Дозировка и приложение:

  • Вегетация : през последните две седмици от рацтежния цикъл 1мл/л 
  • Цъфтеж : през първите две седмици от цикъла - 1мл/л. От трета седмица до края на цикъла - 2мл/л.

 

Продукти от същата категория

facebook_pixel